Onderkelderen cottage stijl woning Den Haag

Droomhuis in cottage stijl

Midden in de Vogelwijk kregen wij in 2023 de kans om een uniek project uit te voeren. De eigenaren hadden net hun droomhuis aangekocht. Een cottage op een prachtige plek met voldoende tuin en ook nog eens in de juiste buurt. Het enige nadeel dat zij hierin zagen was het formaat van de woning. Voor hun gezin was de woning klein. Een kelder eronder zou dan ook zowel het woonoppervlak als het woonplezier van dit gezin vergroten. Vol enthousiasme namen zij dan ook een architect in de arm om hen te helpen bij het ontwerpen van hun nieuwe woonruimte. Voor het onderkelderen van hun speciale cottage in Den Haag gingen zij op zoek naar de juiste partner en kwamen zij uit bij ons familiebedrijf.

 

Onderkelderen

Zodra de tekeningen van de architect waren afgerond en de vergunningen verkregen, gingen wij aan de slag. Tot de werkzaamheden klaar waren en de woning volledig gerenoveerd was zou er niet in gewoond worden, wat ons alle ruimte gaf om de werkzaamheden uit te voeren. Er werd gesloopt, gegraven en de fundering werd opgevangen met behulp van de door ons ontwikkelde Sobu-palenĀ®. Vervolgens werden de werkvloer en de wanden gestort, waardoor de contouren van de nieuwe kelder zich steeds duidelijker aftekenden. Het onderkelderen van dit droomhuis, van deze cottage in Den Haag werd werkelijkheid.

 

Fotoboek onderkelderen cottage Den Haag

Met veel plezier kijken wij (en de eigenaren met ons) terug op de werkzaamheden, via het door ons gemaakte fotoboek. Hierin zijn de verschillende stadia die we hebben doorlopen goed te zien. Ben je nieuwsgierig hoe dit project verlopen is en wat we precies hebben gedaan? Kijk dan vooral even mee! Je opent het fotoboek via onderstaande afbeelding.

 

 

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op