Over Revac

Al drie generaties een
creatief, specialistisch en innovatief familiebedrijf

Over ons

Revac Specialistische Technieken BV is een familiebedrijf, dat overgaat van vader op zoon. Sinds 2021 is de derde generatie bezig met het ontwikkelen van creatieve fundatie oplossingen met maximaal resultaat en minimale overlast. Ruim 30 jaar geleden werd zo het kroonjuweel op ons werk ontwikkelt, de Sobu-paal® ook wel sondeer-buispaal genoemd. Door middel van deze paal herstellen, verlengen en storten we funderingen door het hele land.

Met onze kennis van constructieve werken worden we bovendien veelal gevraagd voor staalconstructies in woningen. De steeds veranderende regelgeving en strenger wordende eisen op het gebied van bouwbeleid vragen om de innovativiteit en oplossingsgerichtheid die wij in huis hebben. Kijk ook eens op onze projectenpagina om een beeld te krijgen van het type projecten dat wij uitvoeren.

Toekomstvisie

Maxime Hillen is de derde in lijn om dit familiebedrijf te leiden. Korte lijnen en een persoonlijke benadering staan centraal in onze manier van werken. We denken creatief en oplossingsgericht met u mee om de wensen voor uw woning met minimale overlast te vervullen. We zijn gericht op de toekomst en bieden duurzame oplossingen waarmee u nog jaren vooruit kunt.

Onze specialisaties

Bekend van de Sobu-paal® worden wij veelal ingezet voor funderingswerkzaamheden. Of het nu gaat om funderingsherstel bij verzakking, het storten van een nieuwe fundering of het verlengen van de fundering voor het onderkelderen van de woning, in alle gevallen biedt de Sobu-paal® uitkomst. Met een hydraulisch druksysteem niet groter dan een kruiwagen, is het bovendien mogelijk de werkzaamheden uit te voeren in kleine ruimtes, met minimale overlast tot resultaat.

Ook constructieve werkzaamheden kennen een aanscherping in eisen qua bouwbeleid. Dankzij onze creatieve oplossingen kan hieraan worden voldaan zonder de complete plannen voor uw renovatie of herstel ingrijpend aan te hoeven passen.

Naast particuliere projecten werken wij voor aannemers en grotere organisaties. Dankzij onze kennis van specialistische technieken zijn wij partner voor vele bijzondere projecten, zoals het afdichten van een scheepsdok in Vlissingen, funderingsherstel bij de Montevideo in Rotterdam en de nieuwe bestemmingsmogelijkheden realiseren voor het oude sluiswachtershuis in Scheveningen.

Funderingsherstel

Staalconstructie

Onderkelderen

Specialistische technieken

Revac door de jaren heen

Rond 1960 begon Henri Hillen Prepact. Een specialistisch bedrijf in waterbouwkundige werkzaamheden. Het bedrijf werd na een aantal jaren zo groot dat hij het verkocht en verder ging met een ingenieursbureau.

Toen zijn zoon Marcel Hillen in 1981 Revac Specialistische Technieken BV oprichtte gingen zij geregeld samenwerken. Zo ontwikkelden zij 10 jaar later de welbekende Sobu-paal® waarmee een nieuw tijdperk ingeluid werd. Deze paal zette het bedrijf op de kaart als specialist in funderingswerkzaamheden.

In 2021 werd het bedrijf overgenomen door de derde generatie. Maxime Hillen zet het familiebedrijf vol trots voort en zal de toegepaste technieken in de komende jaren door ontwikkelen. 

Revac Henri Hillen

De voordelen van Revac

R

Jarenlange ervaring

R

Maatwerk

R

Vakkundig

R

Innovatief

R

Een echt familiebedrijf

R

Duurzame oplossingen