Specialistische Technieken

Specialistische en passende
oplossingen voor ieder project

Specialistische en creatieve oplossingen

Voor sommige projecten is een andere manier van kijken nodig. Een manier van kijken die door Revac Specialistische Technieken BV eigen is gemaakt. Creatief en oplossingsgericht.

We worden regelmatig gevraagd voor projecten waar de gebruikelijke oplossingen niet toereikend zijn. Om een beeld te geven van onze expertise en manier van werken zijn hieronder een aantal van deze projecten omschreven.

 

Dok Vlissingen

De dokvloer van een dok in Vlissingen ligt 10 meter onder water. Deze was altijd goed afgedicht waardoor het water uit het dok kon worden gehouden. Na verloop van tijd ontstond er echter een horizontale scheur in de 7 meter dikke vloer. 2 meter onder de oppervlakte was een scheiding ontstaan waardoor de bovenste laag omhoogkwam wanneer het dok leeg was. Door middel van 68 ankers van 6,5 meter lang, hebben we beide delen van de vloer weer bij elkaar gebracht en de vloer van het dok hersteld.

 

Montevideo Rotterdam

Midden in Rotterdam is een torenflat gebouwd met daaronder een parkeergarage. Voor de ventilatie in de garage zijn speciale ventilatiebuizen aangebracht. Een constructiefout heeft er echter voor gezorgd dat de buizen begonnen te verzakken, waardoor er ruimte ontstond in de aansluitingen en er grondwater naar boven kwam. Door met speciaal materiaal te boren hebben we gaten kunnen maken in de buizen en hier de Sobu-paal® in aan kunnen brengen. Dit zorgt ervoor dat de verzakking verholpen is en de ventilatiebuizen netjes aangesloten blijven.

Kijk hier ook het filmpje van Ondernemen doen we zo over dit bijzondere project.

 

Pernis

Een pand in Pernis was verzakt. De bestaande fundering was nog toereikend maar een verzakte woning is niet altijd zomaar weer recht te drukken. Om dit te doen hebben we de woning rondom los gezaagd van de fundering. Door 72 vijzels te plaatsen en deze aan elkaar te koppelen hebben we de volledige woning gelift en langzaam recht gezet. In de ruimte die ontstaan is tussen de ondergrond en het omhoog gelifte deel zijn stempels geplaatst waarna het metselwerk opnieuw ondervangen is.

 

Meer projecten

Wilt u meer weten over de diversiteit aan projecten die wij uitvoeren, kijk dan ook eens op onze projecten pagina. Hier vindt u niet alleen de projecten met een exclusieve en specialistische inslag maar ook onze kernactiviteiten van funderingstechnieken, onderkelderen van woningen en staalconstructies.

Heeft u een project waar specialistische hulp vereist is? We helpen u graag verder!

 

 

 

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op.

Oplossing voor ieder project

Of het nou gaat om het volledig liften van een pand, het waterdicht maken van kelders, het repareren van onderwater constructies of andere bijzonderheden, wij hebben voor ieder project een oplossing. Onze expertise en specialisatie rijkt ver, we denken dan ook graag met u mee over uw project.

De voordelen

R

Kennis en expertise

R

Uiteenlopende projecten

R

Jarenlange ervaring

R

Creatief en innovatief

R

Familiebedrijf

R

Direct persoonlijk contact