Referenties

Wat onze klanten vertellen over
hun ervaring met Revac

Wat onze klanten over ons zeggen

Na jaren werken aan verschillende projecten door het land is Revac Specialistische Technieken BV een bekende naam binnen de sector geworden. Een naam die vaak geassocieerd wordt met een kundige manier van werken, betrouwbaar en oplossingsgericht.
Dat kunnen wij zelf uiteraard aan u vertellen, beter vinden we het echter om onze klanten aan het woord te laten door middel van de door hen gegeven referenties.

“De bewoners in de Lindenstraat te Amsterdam hadden last van in slechte staat verkerend funderingshout. Revac Specialistische Technieken BV heeft dit probleem opgelost door toepassing van de Sobu-paal®. De bewoners gaven hierover de volgende reactie: “We zijn ontzettend blij met de manier waarop ons huis en dat van onze buren opnieuw gefundeerd is. Inmiddels zijn ze hier op de hoek begonnen met heien en realiseren we ons dubbel wat ons bespaard is gebleven.”

Bewoners Lindenstraat

De eigenaar van een café in de binnenstad van Den Haag, gaf de volgende reactie op Marcel Hillen, die de werkzaamheden in zijn café voor hem heeft verricht. “Marcel is een betrouwbaar persoon die volgens het plan werkt. Hierbij houdt hij de wensen van de klant in het achterhoofd. Hij is punctueel, consistent en betrouwbaar.”

Eigenaar cafe Den Haag

Voor architectenbureau Building Info Architects heeft Remco de Haan Revac Specialistische Technieken BV meerdere malen ingehuurd. Hierbij werkten zij samen aan zijn projecten. Hij gaf hierover de volgende reactie: “Geen probleem te groot, geen oplossing onmogelijk. Je kunt vertrouwen op de expertise van Revac Specialistische Technieken BV.”

Remco de Haan, architect