Meewerkend uitvoerder

Met een mentaliteit van handen uit de mouwen, werk jij met veel plezier in de bouw. Je bent een echte teamspeler die altijd bereid is je collega’s te helpen en iets nieuws te leren. Uitdagingen zijn jou niet vreemd, sterker nog jij zet bij ieder probleem de oplossing centraal.

Voor ons enthousiaste en betrokken team zijn wij op zoek naar een meewerkend uitvoerder. Iemand die met de rest van het team aan projecten werkt op het gebied van kelderbouw, funderingstechniek en constructieve werken.

Wij zijn veelal werkzaam in de Randstad op klussen variërend van enkele weken tot maanden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Laat het ons dan weten!

Jouw functie als meewerkend uitvoerder

Als meewerkend uitvoerder werk je 36 tot 40 uur per week. Je werkt met name op locatie maar indien nodig deels op ons kantoor aan de Binckhorstlaan in Den Haag. Je ondersteund collega’s en stuurt hen aan, houdt de planning in de gaten en zorgt ervoor dat jij de juiste benodigdheden hebt om verder te kunnen werken.

Tijdens deze werkzaamheden sta je in nauw contact met eigenaar Maxime Hillen, die jou ondersteund bij vragen en het regelen van praktische zaken. Het salaris voor deze functie is marktconform en wordt in overleg bepaald, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Profiel

  • Je bent gedreven en innovatief
  • Je hebt bouwkundige kennis en ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt ervaring met lassen en staalconstructies
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (een aanhanger rijbewijs is een pré)
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat

Revac Specialistische Technieken BV

Bij Revac Specialistische Technieken BV kom je terecht in een innovatief familiebedrijf. Onze jarenlange ervaring en oplossingsgerichte manier van denken heeft geleid tot een funderingssysteem waar wij al jaren op bouwen. De door ons ontwikkelde Sobu-paal® geeft ons de mogelijkheid om unieke projecten, van funderingstechnieken tot kelderbouw en staalconstructies, met minimale overlast uit te voeren.

De positie van meewerkend uitvoerder kan direct worden gevuld. Dus heb jij ervaring in de bouw, ben je in staat om out of the box te denken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan maken we graag kennis met je!

Stuur je cv en motivatie naar maxime@revac.nl of bel voor meer informatie 070-3229351.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met ons.