3 generaties uitvoerders

Voor een pand in Amsterdam viel er een aanschrijving van de gemeente op de mat. Er moest funderingsherstel plaatsvinden. Niet direct waar de eigenaar op zat te wachten, maar het moet gebeuren dus ging hij in gesprek met Revac Specialistische Technieken BV om er het maximale voordeel uit te halen.

 

Generaties uitvoerders, opnieuw in contact

Jaren eerder had hij meneer Henri Hillen, de oprichter van Revac Specialistische Technieken BV, opdracht gegeven om een serre op te vangen en de fundering van zijn woning te herstellen. Nu hij in zijn nieuwe huis weer met funderingsherstel te maken kreeg, besloot hij opnieuw contact te zoeken. Inmiddels was dit familiebedrijf van vader op zoon overgedragen. 3 generaties specialiseerden zich intussen verder in fundering herstel.

 

Creatieve oplossingen van 3 generaties uitvoerders

Aangezien hij zelf de noodzaak niet erg zag voor het herstellen van de fundering wilde meneer kijken hoe hij deze werkzaamheden in zijn voordeel kon laten werken. Samen met Marcel en Maxime Hillen, respectievelijk zoon en kleinzoon, ging hij in gesprek om de creatieve oplossingen en mogelijkheden voor deze klus te bekijken.

Er was destijds een stagiair binnen het bedrijf bezig met een onderzoek naar duurzamer funderingsherstel. Hiervoor kwam hij in contact met De Groene Paal. Dit concept sprak de eigenaar gelijk aan, waarna de nodige contacten werden gelegd.

 

De handen ineen met De Groene Paal

Na een prettige kennismaking besloten Revac Specialistische Technieken BV en De Groene Paal, samen te werken aan dit project. De kennis en kunde van beide bedrijven zijn verenigd. Het nieuwe systeem in de fundering maakt gedeeltelijke verwarming van de woning op aardwarmte mogelijk.

Om de paal zijn er twee slangen aangebracht. Vervolgens zijn ze op de voor Revac Specialistische Technieken BV, gangbare wijze hydraulisch gedrukt werden. Deze slangen zijn aangesloten op een warmtepomp waardoor er in een circulair systeem warmte naar boven en kou naar beneden gepompt wordt.

 

De Groene Paal

Nu enkele jaren later bestaat de samenwerking met De Groene Paal nog steeds. Wil jij meer weten over dit systeem? Lees erover in ons nieuwsbericht! We helpen je graag aan meer informatie als jij jouw funderingsherstel extra duurzaam in wil steken.

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op