2023, opnieuw een jaar met mooie projecten!

Een terugblik op funderingsherstel en onderkelderen in 2023

Begin 2024 keken we terug op de vele projecten waar we het afgelopen jaar aan hebben gewerkt. Van kleine tot grote klussen, van onderkelderen en funderingsherstel tot inventieve staalconstructies. We hebben alles met veel plezier en toewijding uitgevoerd!

Nu het nieuwe jaar alweer lekker op gang is, nemen we jullie aan de hand van fotoboeken graag opnieuw mee in een tweetal bijzondere projecten. Hiermee krijg je zicht op de werkzaamheden die gedurende het project zijn uitgevoerd, waardoor je een beter beeld krijgt van onze werkwijze.

 

Funderingsherstel van een straat in Haarlem

Na jaren van problemen aan de fundering werd er in 2023 naar een nieuwe oplossing gezocht. De bewoners hadden al meerdere technieken getoetst, maar niets leek te werken. Het was tijd voor een innovatieve oplossing en Revac Specialistische Technieken BV werd gevraagd om mee te denken. In samenwerking met Funderingsloket Haarlem werd er besloten tot funderingsherstel met de door ons ontwikkelde Sobu-palen®. Het project ging van start en de fundering van maar liefst zeven woningen werd hersteld. Voor alle bewoners maakten we een fotoboek waarin zij worden meegenomen door de werkzaamheden onder hun huis. Kijk je mee?

Funderingsherstel straat Haarlem

 

 

 

 

 

Onderkelderen van een Haagse cottage

Na verliefd te zijn geworden op de wijk vonden de eigenaren hun droomhuis in een cottage stijl woning in Den Haag. Hier zagen zij direct hun toekomst voor zich, al was de woning wat klein om hun gezin comfortabel in te huisvesten. Zij besloten dan ook om de woning volledig te renoveren én te voorzien van een aanzienlijke kelder. De expertise van Revac Specialistische Technieken BV werd ingeroepen om de fundering van de woning op te vangen en de kelder te realiseren. Ook voor deze bewoners werden de vorderingen en werkzaamheden bijgehouden, door deze aan de hand van foto’s vast te leggen. Samen met een interview met de eigenaar, zijn deze foto’s terug te vinden in het fotoboek. Lees en kijk mee om te zien hoe de kelder van deze woning tot stand kwam.

 

 

 

 

 

2024, een blik vooruit

Ook dit jaar staan er weer mooie projecten op de planning. Wij kijken ernaar uit om met deze projecten aan de slag te gaan en de woonwensen van onze klanten werkelijkheid te maken. Ben je benieuwd wat we allemaal gaan doen? Hou dan onze socials goed in de gaten!

 

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op