Trappen tegen ALS

Maxime Hillen, eigenaar van Revac Specialistische Technieken BV, zal op 9 juni 2022 Trappen tegen ALS tijdens de tiende editie van Tour du ALS. Hij heeft zich ingeschreven om 2x de Kale Berg op te fietsen. Een tocht van 78 kilometer steile hoogten, waarin hij de Mont Ventoux tot twee keer toe beklimt.

 

Tour du ALS

Zowel fietsend, wandelend als hardlopend kun je deelnemen aan de Tour du ALS. Hét sportieve evenement van Stichting ALS Nederland in de strijd tegen ALS. Om oorzaken en oplossingen te vinden voor deze slopende spierziekte is er veel geld nodig. De deelname is er dan ook op gericht zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek.

 

Trainen

Sinds begin oktober 2021 traint Maxime om zijn doel te bereiken. Hij gaat regelmatig spinnen en hardlopen om zijn conditie op peil te houden en wanneer mogelijk stapt hij op zijn racefiets. Zo blijft hij de komende maanden fit en actief om in juni minimaal twee keer de top te kunnen bereiken.

 

Team

Maxime is onderdeel van Team Lemontree – Masters in ICT. Lemontree is al jaren sponsor van de Tour Du ALS met dit jaar ook een eigen team van afgevaardigden.

Het team zal deelnemen in verschillende disciplines. Naast fietsen zullen er ook mensen deelnemen aan de wandelroute van de tour.

 

Sponsoring

Op dit moment is er al een mooie sponsoring toegezegd om Maxime te steunen in deze tocht. Ook jij kunt hier een bijdrage in leveren. Zo is het mogelijk om op de website vernoemd te worden en zelfs om met je logo op de wielerkleding te komen die tijdens de tour wordt gedragen.

 

Help je mee?

Ook zonder te fietsen, wandelen en hardlopen kun jij helpen! Maxime heeft een eigen pagina waar hij donaties ophaalt voor dit mooie doel. Wil jij hem helpen ALS de wereld uit te trappen?

 

Doneer direct!

 

Wil je liever deel uitmaken van dit team? Stuur dan een mailtje naar matthijs@lemontree.nl. Wie weet train je dan binnenkort samen met Maxime!

 

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op