Funderingsherstel straat Haarlem

Funderingsherstel van meerdere huizen in de straat

In een straat in Haarlem was dringend behoefte aan funderingsherstel. De bewoners hadden al jaren te maken met problemen, waarvoor verschillende oplossingen werden bedacht. Niets leek echter te helpen. Gaandeweg verslechterde de situatie bij deze woningen. Scheuren in de wanden werden zichtbaar en er ontstonden problemen rond de kozijnen van deuren en ramen. Het was tijd voor een nieuwe kijk op de mogelijkheden voor het funderingsherstel in deze straat.

Oplossingsgericht funderingsherstel

Vanuit Funderingsloket Haarlem werd contact gezocht met Revac Specialistische Technieken BV. Gezamenlijk bogen zij zich over het verleden van funderingsherstel in deze straat en de mogelijkheden die er nog waren om een passende oplossing te vinden. Op inventieve wijze werd funderingsherstel toegepast met de door Revac Specialistische Technieken BV ontwikkelde Sobu-palenĀ®. Door middel van een flexibele bekisting zijn de palen ingestort en zijn de woningen opnieuw voorzien van een stevige fundering. De bewoners in deze straat kunnen sindsdien weer met een gerust hart van hun fundering op aan.

Fotoboek funderingsherstel straat Haarlem

Wil je meer weten over dit unieke project dat wij in 2023 hebben afgerond? Ben je benieuwd naar onze manier van werken en hoe het proces van dit funderingsherstel eruit heeft gezien? Kijk dan vooral even naar het fotoboek dat we samen met Funderingsloket Haarlem lieten maken voor de bewoners. Hier zie je de verschillende stappen van het funderingsherstel terug.

 

Funderingsherstel straat Haarlem

 

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op