Medewerker bouwkundige projecten

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Als medewerker bouwkundige projecten ga jij in samenwerking met een enthousiast en betrokken team op uiteenlopende locaties aan het werk. Je maakt je nieuwe technieken eigen en doet ervaring op met verschillende projecten in funderingstechnieken, kelderbouw en staalconstructies.

Zodra je bij ons aan de slag gaat krijg jij de basisbeginselen mee van onze manier van werken. Gaandeweg leer je steeds meer over de technieken die wij gebruiken en zul je zien dat jouw bouwkundige kennis van woningen steeds breder wordt.

Wil je ergens meer over weten? Vraag het dan gerust! Wij geven je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf. Wie weet start jij nu als uitvoerend medewerker en begeleid jij in de toekomst je eigen projecten.

Jouw functie

Geen dag is hetzelfde. Je werkt 36 tot 40 uur per week aan wisselende projecten. Samen met jouw collega’s ga je naar de betreffende locaties toe. Vaak verzamelen we hiervoor op de werkplaats aan de Binckhorstlaan. Hier bespreken we wat er moet gebeuren en wat de planning is voor deze week. Is dit niet nodig, dan heb je ook de mogelijkheid om zelf naar de juiste locatie toe te komen.

Waar je wordt ingepland en hoe laat je verwacht wordt communiceren wij door middel van een planningssysteem. Daarnaast houdt het team onderling contact om met elkaar mee te kunnen rijden, af te stemmen hoe laat en waar spullen gehaald moeten worden etc. Ben je benieuwd hoe jouw dag eruit gaat zien? Kom dan eens bij ons langs!

Het salaris voor deze functie is marktconform en wordt in overleg bepaald.

Profiel

  • Je bent gedreven en leergierig
  • Je hebt affiniteit met de bouw (een gerelateerde opleiding is een pré)
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Ervaring met lassen is een pré

Revac Specialistische Technieken BV

Bij Revac Specialistische Technieken BV kom je terecht in een innovatief familiebedrijf. Onze jarenlange ervaring en oplossingsgerichte manier van denken heeft geleid tot een funderingssysteem waar wij al jaren op bouwen. De door ons ontwikkelde Sobu-paal® geeft ons de mogelijkheid om unieke projecten, van funderingstechnieken tot kelderbouw en staalconstructies, met minimale overlast uit te voeren.

De positie ‘medewerker bouwkundige projecten’ kan direct worden gevuld. Dus heb jij ervaring in de bouw, ben je in staat om out of the box te denken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan maken we graag kennis met je!

Stuur je cv en motivatie naar maxime@revac.nl of bel voor meer informatie 070-3229351.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met ons.