Lekkende kelder

Lekkende kelder?

In een woning in Den Haag is jaren geleden een kelder gemaakt. Onlangs bleek de kelder lekkage te hebben en werd Revac Specialistische Technieken BV ingeschakeld om het probleem van de lekkende kelder in kaart te brengen en te verhelpen.

 

Lekkende kelder waterdicht maken

Zowel de voorwand als de kim in de kelder bleken te lekken. De kim is de overgang van de vloer naar de wand toe. Om dit probleem te verhelpen is de vloer uit de kelder gesloopt is er een sparing in de muur gemaakt. Vervolgens is er een betonnen vloer gegoten met daarin een stalen kim plaat. Deze plaat zorgt ervoor dat er geen lekkage meer kan ontstaan.

Om het geheel nog verder te versterken wordt de muur zowel voor als achter de kim plaat aan geheeld met grout. Na het harden van deze materialen is de bak van de kelderĀ volledig waterdicht en heeft grondwater geen kans meer omhoog te komen.

 

Problemen met jouw kelder?

In deze tijd van het jaar zorgt optrekkend vocht en verhoogde kans op regen vaak voor problemen in de kelder. Wil jij laten kijken naar mogelijke oplossingen voor een probleem in je kelder? Neem dan contact met ons op.

 

Woning laten onderkelderen

Heb je nog geen kelder maar zou jij je woning graag willen laten onderkelderen? Kijk dan op onze pagina voor meer informatie. Tijdens het maken van de kelder houden we er uiteraard rekening mee de kimwand en de vloer volledig waterdicht te maken. Een lekkende kelder zullen we bij u koste wat kost voorkomen.

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op