Ervaren lasser

Ben jij de ervaren lasser die we zoeken?

Als ervaren lasser sta jij al klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan! Wij ontvangen je graag binnen ons gedreven team. In al het werk wat we doen krijgen wij namelijk te maken met de noodzaak om te lassen. Of het nu gaat om het onderling vast lassen van Sobu-palenĀ®, het lassen van kelderbakken, een grondkering of grootschalige staalconstructies, jij bent dagelijks nodig in het uitvoeren van onze projecten!

 

De werkzaamheden

Als bedrijf werken wij op uiteenlopende projecten door het land. We zoeken een ervaren lasser die op deze projecten zowel zelfstandig als in een team kan werken. Tijdens het project wijzen we aan wat er gelast moet worden. Tussendoor kun je waar nodig helpen met overige werkzaamheden. Op de projecten zelf lassen we hoofdzakelijk met elektroden, daarnaast maken we geregeld gebruik van MIG Lassen. Ervaring met beide technieken zijn een vereiste in het vervullen van de werkzaamheden.

 

Omschrijf jij jezelf als ervaren lasser?

Je bent een enthousiaste en harde werker, in staat om verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig te werken. Je beschikt over de noodzakelijke ervaring in het lassen met elektroden en MIG. Affiniteit met onze werkzaamheden zal je helpen nog meer plezier uit je werk te halen. Weet je nog niet precies wat ons werk inhoudt? Geen zorgen! Dat leer je bij ons snel genoeg. Net zoals jij de kans krijgt je hier verder in te ontwikkelen en je ook andere vaardigheden binnen de bouwsector eigen kunt gaan maken.

 

Dienstverband

Wij bieden een fulltime dienstverband aan voor een marktconform salaris, dat in overleg wordt vastgesteld. Gezien de drukte binnen ons bedrijf op dit moment is de functie per direct beschikbaar en kun je dus direct beginnen. Een latere startdatum is ook mogelijk.

Binnen ons bedrijf zijn er veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te groeien.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met ons.