Ervaren bouwbegeleider

Heb jij ervaring in het begeleiden van bouwprojecten?

Wij hebben altijd meerdere projecten tegelijkertijd lopen. Per project proberen we ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk dezelfde mensen rondlopen. Mensen die weten wat er speelt en wat er gedaan moet worden. Deze mensen moeten ook begeleid worden. Wij zoeken dan ook een ervaren bouwbegeleider om ons team te versterken.

 

Je werkzaamheden als bouwbegeleider

Je krijgt projecten toegewezen en zorgt ervoor dat deze van begin tot eind worden uitgevoerd.
Draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering en planning, houdt de uitgaven bij die voor een project worden gedaan en stuurt het team aan.
Werkt zelfstandig waarbij je ondersteund kan worden door de eigenaar van het bedrijf. 

 

Ben jij die ervaren bouwbegeleider die we zoeken?

Je hebt brede ervaring in de bouwsector en kunt als bouwbegeleider projecten zelfstandig uitvoeren. Je stuurt onze medewerkers aan om te doen wat ze moeten doen. Met jouw oog voor wat er gebeurt en zowel een oplossingsgerichte als klantgerichte instelling zorg jij ervoor dat ons team en onze klanten weten wat ze aan je hebben.

 

Dienstverband

Het gaat om een fulltimefunctie. Het salaris is marktconform en zal in overleg worden vastgesteld.

Binnen ons bedrijf zijn er veel mogelijkheden om te groeien en te leren. We gaan dan ook graag met je in gesprek om jouw ambities als bouwbegeleider te bespreken en te kijken welke mogelijkheden hiervoor zijn. Van aanvullende cursussen tot praktijkervaring, binnen ons familiebedrijf is altijd ruimte voor groei. We kijken er dan ook naar uit om je te ontmoeten en te kunnen verwelkomen binnen ons gedreven team.

Klik hier om direct te solliciteren

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met ons.