Een nieuwe fase

Afgelopen vrijdag is er een nieuwe fase ingeluid voor Revac Specialistische Technieken BV.
Nadat Marcel Hillen ruim 40 jaar aan het roer heeft gestaan van het familiebedrijf heeft hij het stokje overgegeven aan zijn zoon Maxime Hillen.

 

Maxime Hillen

Van jongs af aan kwam Maxime wel eens langs bij de werken van zijn vader. Hij zag de manier van werken, hielp af en toe eens iets te dragen of op te ruimen en legde zo ongemerkt de basis voor zijn toekomstige carriƫre.

16 jaar geleden kwam hij officieel in dienst. Door de jaren heen leerde hij de kneepjes van het vak, leerde hij situaties herkennen, eigen projecten aannemen en uitvoeren, net zo lang tot hij klaar was voor de overname.

 

Een nieuwe visie

Een nieuwe eigenaar luidt ook een nieuwe visie in. Maxime is gedreven en gepassioneerd in wat hij doet. “Ik wil het bedrijf laten groeien”, vertelt hij enthousiast.

In de afgelopen jaren zijn er op zijn initiatief verschillende medewerkers aangenomen ter uitbreiding van het team. Een jongere groep mensen, allen met passie voor de specialistische werkzaamheden die vol trots door ons worden uitgevoerd.

 

Marcel Hillen

Ook voor Marcel breekt er een nieuwe fase aan. Hij blijft betrokken bij Revac Specialistische Technieken B.V. maar volgt tegelijkertijd zijn eigen weg. Hij werkt verder aan een nieuw bedrijf in advies en bouwbegeleiding.

Wil je meer weten over de geschiedenis van dit bedrijf?

Houdt onze nieuwsberichten in de gaten. In de loop der tijd zullen hier meer artikelen over verschijnen.

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op