Revac Specialistische Technieken BV bestaat 40 jaar!

Het is een bijzondere dag vandaag!

Revac Specialistische Technieken BV bestaat namelijk 40 jaar. Een periode waarin de specialisaties zich uitbreidden, kennis en ervaring werden opgedaan en het stokje werd overgedragen aan de volgende generatie.

 

Familiebedrijf Revac 40 jaar

Revac Specialistische Technieken BV is een familiebedrijf dat van vader op zoon wordt overgedragen. De kennis en expertise die zijn opgedaan wordt doorgegeven en hierop bouwen zij voort. Het bedrijf staat voor een persoonlijke benadering en oplossingsgericht denken.

 

Een stukje geschiedenis

Rond 1960 begon Henri Hillen Prepact. Een specialistisch bedrijf in waterbouwkundige werkzaamheden. Het bedrijf werd na een aantal jaren zo groot dat hij het verkocht en verder ging met een ingenieursbureau.

Toen zijn zoon Marcel Hillen in 1981 Revac Specialistische Technieken BV oprichtte gingen zij geregeld samenwerken. Zo ontwikkelden zij 10 jaar later de welbekende Sobu-paal® waarmee een nieuw tijdperk ingeluid werd. Deze paal zette het bedrijf op de kaart als specialist in funderingswerkzaamheden.

 

Toekomstvisie

Op 28 mei 2021 heeft Maxime Hillen het bedrijf overgenomen van zijn vader. Na 16 jaar in het bedrijf gewerkt te hebben, eigen projecten te hebben aangenomen en uitgevoerd, was de tijd rijp voor hem.

Het bedrijf wordt voortgezet zoals zijn vader het heeft opgebouwd. De visie van Maxime is om het bedrijf te laten groeien met behoud van de bestaande kernwaarden en te blijven ontwikkelen.

 

Op naar nog 40 jaar Revac!

Vandaag vieren we de inzet van Marcel Hillen om dit bedrijf op de kaart te zetten. Hij werkt nog steeds geregeld mee en denkt mee over innovatieve oplossingen. Tegelijkertijd kijken we met veel plezier vooruit naar de volgende 40 jaar.

 

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op