De bewoners in de Lindenstraat te Amsterdam hadden last van in slechte staat verkerend funderingshout. Revac Specialistische Technieken BV heeft dit probleem opgelost door toepassing van de Sobu-paal®. De bewoners gaven hierover de volgende reactie: "We zijn ontzettend blij met de manier waarop ons huis en dat van onze buren opnieuw gefundeerd is. Inmiddels zijn ze hier op de hoek begonnen met heien en realiseren we ons dubbel wat ons bespaard is gebleven."
Bewoners Lindenstraat

De eigenaar van een café in de binnenstad van Den Haag, gaf de volgende reactie op Marcel Hillen, die de werkzaamheden in zijn café voor hem heeft verricht. "Marcel is een betrouwbaar persoon die volgens het plan werkt. Hierbij houdt hij de wensen van de klant in het achterhoofd. Hij is punctueel, consistent en betrouwbaar."

Café in de binnenstad van Den Haag, Eigenaar
Voor architectenbureau Building Info Architects heeft Remco de Haan Revac Specialistische Technieken BV meerdere malen ingehuurd. Hierbij werkten zij samen aan zijn projecten. Hij gaf hierover de volgende reactie: "Geen probleem te groot, geen oplossing onmogelijk. Je kunt vertrouwen op de expertise van Revac Specialistische Technieken BV."
Remco de Haan, Architect