Comment : 0

Lekkage in de kelder

In een woning in Den Haag is jaren geleden een kelder gemaakt. Onlangs bleek de kelder lekkage te hebben en werd Revac Specialistische Technieken BV ingeschakeld om het probleem in kaart te brengen en te verhelpen.

 

 

Waterdicht

Zowel de voorwand als de kim in de kelder bleken te lekken. De kim is de overgang van de vloer naar de wand toe. Om dit probleem te verhelpen is de vloer uit de kelder gesloopt is er een sparing in de muur gemaakt. Vervolgens is er een betonnen vloer gegoten met daarin een stalen kim plaat. Deze plaat zorgt ervoor dat er geen lekkage meer kan ontstaan.

Om het geheel nog verder te versterken wordt de muur zowel voor als achter de kim plaat aan geheeld met grout. Na het harden van deze materialen is de bak van de kelder volledig waterdicht en heeft grondwater geen kans meer omhoog te komen.

 

Problemen met jouw kelder?

In deze tijd van het jaar zorgt optrekkend vocht en verhoogde kans op regen vaak voor problemen in de kelder. Wil jij laten kijken naar mogelijke oplossingen voor een probleem in je kelder? Neem dan contact met ons op.

Laat een bericht achter

*